BEMUTATKOZÁS

Tisztelt Látogató! A NAK Nonprofit Kft. a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tulajdonában álló gazdasági társaság, amely azért jött létre, hogy a Kamarai tagság számára a piaci igényeknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtson a tulajdonos NAK céljaival összhangban. Az egyes menüpontokban részletes leírást talál a társaságunk által nyújtott szolgáltatásokról.

FELNŐTTKÉPZÉS

Társaságunk a jogelődjeivel együtt 1995 óta folytat felnőttképzési tevékenységet. Célunk, hogy a képzéseinken résztvevők olyan gyakorlatias tudást sajátítsanak el, melynek alkalmazásával növelhetik vállalkozásuk eredményességét. Képzéseink között megtalálja az agrár-élelmiszergazdaság szereplői körében legnépszerűbb OKJ minősítést adó képzéseket, további akkreditált tanfolyamokat, valamint a Vidékfejlesztési Program kedvezményezettjei számára kötelező képzéseket is.

képzések

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV KÉSZÍTÉS

Szakértő kollégáink az MTA által kifejlesztett szoftver és talajtani szakmérnök bevonásával készítik el az ön igényeire szabott tápanyag-gazdálkodási tervet. Szolgáltatásunkat ajánljuk mind pályázati vagy jogszabályi kötelezettség esetén mind pedig, ha okszerű, precíziós gazdálkodást folytat.

tápanyaggazdálkodási terv

LABORATÓRIUMI TALAJVIZSGÁLAT

Szolgáltatásunk segítségével a NAK falugazdászainál helyben igényelhet akkreditált laboratóriumi talajvizsgálatot, kedvező áron, garantált vállalási határidővel.

laboratoriumi talajvizsgálati szolgáltatás

ENERGETIKAI AUDIT

Az agrár nagyvállalatok számára is kötelező energetikai audit megkönnyítése céljából a NAK Nonprofit Kft. online felületet és adatbázist hozott létre, hogy segítse a gazdálkodókat az auditorok kiválasztásában.

energetikai audit

TERÜLETMÉRÉS

Egyes pályázati felhívásokban feltételként szerepel, hogy az igénylőknek pontos, elektronikusan is rendelkezésre álló adatokkal kell rendelkezniük földterületükről a támogatás igényléséhez. Ezen felül a területalapú támogatás ellenőrzései során jellemzően a legtöbb problémát és ebből adódóan legtöbb szankciót a táblák területének és elhelyezkedésének pontatlan bejelentése jelenti. Terület mérési szolgáltatásunkkal főként ezen két igényt igyekszünk kielégíteni.

területmérés

PÁLYÁZATI TANÁCSADÓI HÁLÓZAT

Szakképzett, folyamatosan ellenőrzött pályázati tanácsadóink a Vidékfejlesztési Program pályázatainak megírásában, lebonyolításában állnak rendelkezésére, valamint más pályázati felhívásokkal kapcsolatban is segítenek a megfelelő megoldások megtalálásában.

pályázati tanácsadás


Felnőttképzéssel kapcsolatos kérdéseit közvetlen is felteheti a felnottkepzes@naknonprofit.hu e-mail címen, egyéb kérdéseit a informacio@naknonprofit.hu e-mail címen várjuk!

Eredményes gazdálkodást kívánunk!

Kérjük a szolgáltatások igénybevételéhez Regisztráljon, vagy lépjen be a Bejelentkezés menübe!

Elérhetőségek

NAK Agrárszolgáltató Nonprofit Kft

Székhely: 6000 Kecskemét, Tatár sor 6.
Mobil: +36-70-330-5917
E-mail: informacio@naknonprofit.hu
Web: http://www.naknonprofit.hu/
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000372/2014

Minőségpolitikánkat ide, 2016-ban megvalósult képzéseinket ide,

míg Információ és Panaszkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhetőek el

A Biztonság EMVA-ra vonatkozó internetes oldal

"Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa. Az Európai Unió és Magyarország támogatásával"