Pályázati tanácsadás

A Vidékfejlesztési Programban és az operatív programokban megfogalmazott támogatási lehetőségekre jelentős igény mutatkozik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagsága körében. A Kamara a tagjainak a falugazdász, illetve a referensi hálózaton keresztül alapvető információkat tud nyújtani, de ahhoz, hogy az egyéni fejlesztési elképzelésekből megvalósult projekt legyen, komoly tanácsadói szakértelemre és munkára van szükség.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tapasztalja tagsága körében, hogy van igény megbízható pályázati tanácsadókra. A támogatásból megvalósuló fejlesztések tervezése, adminisztrációja a kisvállalkozók kapacitását meghaladja. Sajnálatos tény, hogy a pályázati tanácsadás területén is előfordulnak olyan szolgáltatók, akik visszaélnek az ügyfelek bizalmával, vagy éppen nem kellően felkészültek, szükséges ismeretekkel nem rendelkeznek.


Mindezek figyelembevételével, az Agrárgazdasági Kamara úgy döntött, hogy a tagság igényeit figyelembe véve megbízza a NAK Agrárszolgáltató Nonprofit Kft-t (továbbiakban NAK Nonprofit Kft.), hogy alakítsa ki a Pályázati Tanácsadói Hálózatát (a továbbiakban: Hálózat). A Hálózat célja, hogy erősítse a pályázati tanácsadók agrár- és vidékfejlesztés területén meglévő, pályázatokhoz kapcsolódó szaktudását; a tanácsadók, a tagok és a NAK Nonprofit Kft. közötti együttműködésen alapuló információ áramlás segítségével pedig növelje a megbízható pályázati tanácsadók arányát.


A Hálózatba olyan tanácsadók jelentkezhetnek, akik agrár- és vidékfejlesztés területén rendelkeznek tapasztalatokkal, pályázati szolgáltatásokat nyújtanak (pályázatírás, projektmenedzsment, stb.).A Hálózathoz tartozás önkéntes alapon történik. Az válhat taggá, aki megismerte a Hálózat Működési Szabályát, azzal egyetért és regisztrálja magát.A Hálózathoz tartozó tanácsadók számára a NAK Nonprofit Kft. képzéseket szervez, illetve ajánlja őket tagjainak. A Hálózata iránti bizalom erősítését szolgálja, hogy a Hálózathoz tartozók munkájáról visszajelzéseket kér a rendszer azoktól a tagoktól, akik számára a tanácsadó szolgáltatást nyújtott.


Kérjük a szolgáltatás igénybevételéhez Regisztráljon, vagy lépjen be a Bejelentkezés menübe!


A regisztrációt és  pályázatíró keresését segítő kézikönyv pedig itt tölthető le.


A  pályázatírók regisztrációját segítő kézikönyv itt tölthető le.


A pályázatírók regisztrációs folyamatának ismertetését innen töltheti le.


Pályázatírók képzésre jelentkezésének ismertetését innen töltheti le.


Az Általános Szerződési Feltételeket pedig ide kattintva ismerheti meg.
"Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa. Az Európai Unió és Magyarország támogatásával"